2014. február 9., vasárnap

- Fémipari munkák 2014.02.09

Fémipari munkák Cégek részére fémipari munkák.

 Munkákkal vagy a munkák hozzájutásához  tovább információ,  tdm-cegmunka@freemail.hu 
és érdemes visszalátogatni.

Frissítve; 2014.02.09
Fémipari munkák 2




29593. Beszállítókat keresünk !
Partnerünk  a világ egyik legnagyobb gyártója az építőipari és bányászati berendezéseknek, dízel-és földgázüzemű motoroknak, valamint az ipari gázturbináknak. A cég most a következő területeken szeretne együttműködni magyar partnerekkel: Lemezalkatrész, csőhajlítás, hidraulika, gázolaj tartály, stancolás, vágás, hajlítás, hegesztés. Gyártandó szériák 200 - 2000 db. Éves megrendelés 3 millió euró.  Csak komoly referenciákkal, stabil és minőségi gyártói háttérrel  rendelkező beszállítók jelentkezéseit várjuk !

29586. Osztrák cég kooperációs gyártó partnert keres kis és közepes szériák a lézervágás, hajlítás, mechanikus megmunkálás, hegesztés, felületkezelés (mint pl. porszórás, horganyozás) területein. Főként szériagyártási munkák kiadása (teljes vagy részleges gyártási folyamat, összehangolva egy optimális és költséghatékony megoldással) hosszú távú és tartós együttműködés kialakítása céljából. Hegesztési tanúsítvány előfeltétel (EN 3834-2, EN 1090-1 stb.). Német nyelvű cégismertetőket a főbb referenciák megadásával kéri.

29416. Német cég keres olyan jól felszerelt lakatos üzemeket, amelyek részére a fém asztal és ágy lábakat, bútoralkatrészeket, háztartási eszközöket, rácsos ruha és kefe tartókat, fogasokat, 3 részes forgatható ruhatartó állványokat, tartozékokat nagy tételekben képesek legyártani. Műanyag öntő üzemeket is keres, szintén tartozékok gyártására.

29490. Figyelem!  Kivitelezőket keresünk !  Pest Megye térségben külföldi beruházás keretében egy cca. 3 ha. földterületen létesítendő bionövények termesztésére, üvegházak létesítései vannak tervbe véve, alumínium szerkezet + hőtartó üvegezés. A munka volumene több száz millió forint.
Keresünk olyan céget, aki az üvegház gyártásában és telepítésében referenciákkal rendelkezik. Amennyiben nem lesz jelentkező a kivitelezésre, akkor a holland technológiát és gyártói kapacitást fogják majd megvásárolni a beruházók.  

29391Osztrák cég bérgyártók, kellékanyagok beszállítóit keresi. A fő profilja szerelési egységek és komplett berendezések gyártása és összeszerelése.
Bérgyártás: esztergálás, marás, köszörülés (ovális és sík), hosszmarás 10 méterig, fúrási munkák, lézer-, plazma- és lángvágott elemek, fémlemezek élhajlítása, acélépítmények alapozással ill. lakkozással együtt, berendezések alkotóelemeinek gyártása és komplett szerelése, kapcsolószekrények készítése és kábelezése, hidraulikus gépcsoportok.
Kellék alapanyagok beszállítói: lakkok (alapozó és kétkomponensű fedőlakkok), fémlemezek acélból, alumíniumból és rézből, csövek, sík és hengeres vasanyagok, gerendák (.U, HEA, HEB, IPE ), láncok és lánckerekek megmunkálással együtt.


29174. Multinacionális világcég megbízható szerszámkészítőt keres fröccsöntő forma szerszámok gyártására nagyobb méretekben, a súly akár 5.000 kg.-os is lehetséges.
A projektektől függően főként szűrők és tartály formák.
Mennyiség: legyártandó projektenként 1 - 5 forma
Versenyképes, megfelelő minőségi szerszámgyártói háttér esetén akár 10 - 12 projekt / év megrendelést is tudnak adni.
A beszállítóktól részletes angol-német nyelvű cégbemutatót kérnek , és ismertető anyagot azokból a termékekből, amiket gyártottak, mi pedig küldünk egy 3D modellt és műszaki anyagot.
Nagyon jó üzleti lehetőség, hosszútávon, folyamatos munka, de csak profi és megbízható cégek jöhetnek számításba.


29131. Tisztelt Kivitelezők !

Szabad gyártói kapacitást keresünk gyártócsarnokok, raktár csarnok, valamint bemutató + irodaház létesítésére.

A jelentkezőknek megküldjük a létesítendő csarnokok főbb adatait.

Magyarországon  történik az építkezés, aminek három hónap lehet az átfutási ideje (kulcsrakész állapotban ).

A kivitelezés, illetve az ajánlati témakör pontos megjelölése : zöldmezős beruházás, gyakorlatilag sík terepen. Gáz sehová nem lesz bevezetve.

Geotermikus fűtés lesz talajszondával. Az irodai részben padló és mennyezetfűtés legyen. A mennyezetfűtés nyáron hűtés ( klíma ) üzemmódban üzemeljen.

A gyártó csarnokokban a villanyszerelés még megbeszélés tárgya kell legyen. Valószínűleg egy alapcsövezéssel kellene számolni, amiben a főkábeleket el tudjuk vezetni a gépekhez.

Mindenütt LED-es világítás , főleg a csarnokokban.

A teljes építési - kivitelezés költsége: 1.6 millió euró.

Csak megfelelő referenciákkal rendelkező cégek jelentkezéseit várjuk !
----
29113. Bécsi vállalat gasztronómiai, konyhai, hűtő és inox berendezéseket, bútorokat gyárt, forgalmaz. Nemesacél lemezmegmunkáló cégeket keres termékei legyártására.  

29112. Csehországi cég 180- 200 tonnás nagysebességű présgépek gyártóit keresi.

29111. Linzben működő vállalat generátorházak és csapágyfedőlemezek gyártására keres bérmunka-partnereket. Ehhez mindenképpen egy karusszel esztergagép vagy egy konzolos fúrógép szükséges.

Éves kihasználtságuk, melyet bérmunkában végeztetnek, kb. 100 db. (különböző típusú) ház és 200 db. fedőlemez. Megbízás szerint dolgoznak, így szinte mindig kizárólag egyedi gyártmányok ill. -megbízások kerülnek kiírásra.

Üzemük ISO tanúsítvánnyal rendelkezik. Bérmunka-partnerünknél ez kívánatos volna, de nem elvárás.


29110. Román cég 1 mm vastagságú trapézlemezt venne.

29108. Ausztriai cég a következő cégekkel szeretne partner kapcsolatot kiépíteni:
- mechanikai alkatrészgyártók
- acélszerkezet gyártók
- öntvénygyártók, valamint
- tervezőirodák alkatrész tervezéshez
.

29104. Osztrák cég fém polcrendszerekhez keres alkatrész beszállítókat :
- különböző támasztó profilok legyártására, stancolva, hidegalakítással (profilhengerlés)
- különböző kereszttartók, gerendák legyártására, hidegalakítással (profilhengerlés)
- sajtolt és hajlított alkatrészek gyártására valamint
- alkatrészek hegesztésére, szinterezésre, porszórásra.


29103. Szlovák cég fém bútorok gyártóit és beszállítóit keresi :
- szekrények
- asztalok, székek
- egészségügyi bútorok
- műhely bútorok
- rozsdamentes bútorok.


29102. Erdélyi cég megvételre keres acélrudakat, az alábbi méretekben és anyagminőségben:
130 x 1510 mm = 26 db, X6CrNiMoTi17-12-2
252 x 465 mm = 26 db, X6CrNiMoTi17-12-2
210 x 28 mm = 52 db, X6CrNiTi18-10

29101. Bécsi vállalat olyan cégeket keres, akik a következő termékcsoportokkal tudják folyamatosan ellátni: 
- Automaták és CNC-esztergált munkadarabok
- Szerelési egységek szereléssel együtt
- Kisszériás gyártás
- Lemez és hegesztett szerkezetek

Elvárásaik jövőbeni beszállítóinkkal szemben:
- ISO vagy QS-minősítés
- Export tapasztalat
- Forgalombővítésre való készség
- Hosszútávú együttműködésre való igény

Beszállítóiknak segítséget nyújtanak a tervezésben, a megbízások lebonyolításában, a logisztikában, a gyártásban és a minőség ellenőrzésben egyaránt.
         

29100. Az alumínium termékekre specializálódott nemzetközi piacon tevékenykedő osztrák kereskedelmi vállalkozás különböző alumínium termékekre (profilok, csövek, lemezek, szerelvények) keres beszállítókat, hogy aztán a termékeket továbbértékesítsék.


29099. Szlovák  megvételre cég keres  betonacélt 6 és 12 mm. Igényelt tétel hetente kb. 24 - 48 tonna.

29055. Figyelem !  Magyar Világszabadalom !
Gyártókat, kivitelezőket, beruházókat keresünk !  

A szabadalmaztatott turbinatípus-családnak egyik meghatározó sajátossága, hogy szemben az eddig Magyarországon telepített szélművekkel, a teljesítménygörbéje nem 0 -100 % között ingadozik, amely a hálózatba illesztésnél komolyabb volumen esetén a rendszerirányító oldalán problémákat okoz egyébként visszatápláláskor, hanem
a típus sajátosságát jelentő, közel hét-tizennégyszeres teljesítményfokozónak köszönhetően évi szinten átlagosan 40%-ot meghaladó teljesítményszintről indul a teljesítmény görbéje a 100 % felé.
Az EPO 22 országa mellett( Európai Unió Szabadalmi Közössége) további negyvenhét ország + Hong Kong-ra szóló hasznosítási jogokat bír a szabadalom.
Szándékunkban áll az országok és ország csoportok gyártási liszencjogát értékesíteni. Tehát adott esetben akár 3-4, vagy még több országra vonatoztatva is tudunk gyártási jogosultságot adni egy adott üzleti partner számára.

28873. Osztrák  irodabútor gyártó cég fémipari lemezmegmunkáló cégekkel keresi a kapcsolatot lézervágás, hegesztés (MAG, WIG), robothegesztés, lemezhajlítás területére.


28962. Kínai vállalat gyártót keres alumínium radiátorokra . Anyag 6063. Mennyiség: 200.000. db. gyártási / leszállítási határidő :megrendeléstől számított 8 hónapon belül.

28951. Szlovák cég gyártót keres: rozsdamentes acél lábak
Felhasználás: bútoripari cég számára
Mennyiség:
- LINETTE 2.000 db - 5.000 db / év
- ODENSE 10.000 db - 12.000 db / év
- SLICE 4.000 db - 5.000 db / év
- TUB 8.000 db / év

28944. Holland beszállító gyártó partnerünk számára keresünk magyar alvállalkozó partnereket az alábbi területeken:
- elektronikai vezérlőegység gyártás
- csomagolástechnika (kartondoboz gyártás)
- alumínium alkatrész gyártás.

28880. Magyar cég sürgősen gyártót keres zártszelvényre 100x60x3 méretben kb.: 700 tonna mennyiségben.
Ütemezés 70 tonna/hó
Alapanyag: EN 10305-5 szabvány szerint.
Feltétel: A zártszelvényen a varrat, a rövidebb ( 60mm) oldalon kell legyen, a zártszelvény rádiusza maximum 4mm lehet !
Gyártási hossz: 5200 mm !

28872. Osztrák cég beszállítókat keres az alábbi termékekre: légtechnikai lemezek, korlátok, elválasztó falak, lépcsők, különböző rácsok (rostélyrács), továbbá acélkorlátok, alumínium ablakok, ajtók, homlokzatok.
   

28871. Bécsi cég  különböző POS állványokat, áruprezentációs rendszereket gyárt és forgalmaz. Termékeik: bemutatóállványok, forgóállványok, kínáló asztalok, ruházati állványok, stb. Köracél komponensek megmunkálására, csövek, alakos csövek megmunkálására, felületkezelésre, galvanizálásra keres partnereket.     

28870. Osztrák cég  gyártó partnereket keres:
- vágás, hajlítás
- lézertechnika
- esztergálás, marás
- szitanyomás (elektronika)
- felületkezelés (porfestés, porszórás)
A cég olyan elektronikai gyártó-szolgáltató partner, aki ügyfeleinek one-stop-shopping-szolgáltatást nyújt. Az ügyfél a termékfejlesztéstől kezdve mintakészítésen át, az anyagbeszerzésen, a részegységek beültetésén és a kész készülékek szereléséig mindent egy kézből kap meg.
Termékek/szolgáltatások: elektronikai fejlesztés, nyomtatott áramkörök, anyagbeszerzés, részegység-beszerelés, mintakészítés, kész berendezések szerelése, tesztberendezések gyártása.
Célpiacok: autóipar, ipari elektronika, orvostechnika, háztartási elektronika, fogyasztók.


28869. Ausztriában működő cég fém megmunkálás területén keres beszállítókat, kis és közepes szériákra (500-tól 20.000 darabig/ év). A következő termékekre: precíziós mart és esztergált alkatrészek fémből, lemezek és nyomásos öntvények. Nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre, így a megfelelő minősítésekkel rendelkező cégeket előnyben részesítik. Számukra a komplex szolgáltatást nyújtó cégek a legérdekesebbek (alkatrészgyártás, beleértve a felületkezelést).


28868. Osztrák cég keres: mechanikai alkatrészgyártók, acélszerkezet gyártók, öntvénygyártók, tervezőirodák, alkatrésztervezés.
  

28866. Bécsi a legnagyobb osztrák alumínium és nemesacél félgyártmányokat forgalmazó cég 2 telephellyel, alumínium és nemesacél félkész termékek megmunkálásra keresnek partnercégeket (lemezek, profilok, csövek és rudak).


28865. Bécsi cég olyan fémipari cégekkel keresi a kapcsolatot, akik finommechanikai, elektromos zárak CAD szerkesztéseinek elkészítését és a zárak legyártását is el tudják vállalni, illetve cégeket keresnek, fém vitrinek (dekor), kiváló megmunkálási minőségben és különböző felületi minőségben való megtervezésére és legyártására.
  

28864. Osztrák cég partnereket keres: tengelyek legyártására, beleértve a fogazást, öntött alkatrészek (Al nyomásos öntvények, lemezgrafitos vasöntvények) megmunkálására szerszámgyártásra - szerszámok a nyomásos öntéshez és stancoláshoz.


28863. Osztrák cég gyártót keres termékeik legyártásához (egyedi törőgépek, osztályozó, szállító és előkészítő gépek kavicshoz, homokhoz és egyéb kőzetekhez) keresnek bérmunkában a gépházak, gépszekrények legyártására és acél és fémlemez megmunkálásra, (horganyozva és/ vagy lakkozva) partnercégeket.


28855. Ausztriai cég gyártót  keres  átlagban 4 - 6,7 m hosszú 20 cm magas fém U alakú tartószerkezetekre, a kész gyártmányokat Bécsbe kell szállítani. Műszaki rajzok megtekinthetők.

28854. Német cég 11.000 db fém alkatrész legyártására keres CNC  technikával rendelkező gyártó cégeket. Műszaki rajzok kérhetőek.


28851. Lengyel cég modern külső homlokzatok tervezésére és kivitelezésére szakosodott, kiváló minőségű anyagokból valamint alumínium és PVC szerkezetekből. Az ország egész területén teljesítenek megbízásokat. Kiváló minőségű horganyzott, rozsdamentes acél drótkötelek és hevederek forgalmazásával is foglalkoznak. Keres: magyar acél drótkötél és heveder gyártókat.

28846. Szlovák cég fémcsavar gyártó kapacitást keres kb. 1 millió db/ hó mennyiségben.

28845. Német cég CNC megmunkáló gyártót keres 200 db. meghajtótengely legyártására Esztergálás, furatok elkészítése, menetvágás és nútolás munkálatokat is el kell végezni. Anyag minőség 1.4301.

28012. Új és használt mezőgazdasági gépeket forgalmazó harkovi vállalkozás, termékválasztéka bővítése céljából, üzleti partnert keres mezőgépgyártó vállalatok körében. Cégfiókja van Szumiban, Poltavában (megyeközpontok), Kremencsugban, valamint az oroszországi Belgorodban. 

28807. Német cég gyártót keres alumínium profilokra , bevonattal. Pórszórás RAL, darabolási, vágási tűrések +/- 10 mm
Hossz:1.000 mm 1.875 mm 2.500 mm 3.750 mm
Mennyiség: összesen 14.000 méter.
Műszaki rajzok kérhetők.

28806. Magyar cég megvételre keres üreges hatszögacélokat 3m-es szálban, körülbelül évi 40-80 tonna mennyiségben.
Anyag minőség: 11SMn30
Tűrés: h9
1. Laptáv: 30 mm. Belső furatátmérő: 17,5mm
2. Laptáv: 36 mm  Belső furatátmérő: 21mm
3. Laptáv: 46 mm  Belső furatátmérő: 26,5mm.

28782Németországból gyártókat keresnek acélszerkezetek hegesztésére vonatkozóan. Cégünk legutóbb 600 db transportszerkezet / állvány gyártására kapott megkeresést/ajánlatkérést. Mindez akár készre, vagy elemekre hegesztve. Az acél alapanyag minősége: S235 JR AR (St 37-2).
Gyártás illetve szállításütemezés. Gyártási idő: megrendeléstől számított 8 héten belül. Szállítási ütemezés: 200 db-onként.
Felületkezelés nélkül.
Fizetési feltételek. 50% előleg megrendeléskor, a másik 50% áruátvételkor. Számlafizetési határidő: számlakiállítástól számított 15 napon belül.
A hivatalos műszaki rajz és a darablista kérhető.


28001. Olajfinomítók ellátásában részt vevő cégek keresése.
Várják azon magyar cégek jelentkezéseit, amelyek olajfinomítókban használatos eszközök (pumpák, szelepek, vezetékek, biztosító és ellenőrző berendezések, csövek és tartályok, egyéb felszerelések) exportképes gyártói. A cégek termékeinek rövid, angol nyelvű ismertető anyagát, illetve a vállalkozások  bemutatkozását kérik megküldeni.
       

28794. Lengyel fémbútor gyártó cég venne acéltermékeket : lemezek, idomok, csövek, profilok.

28751. Kijevi cég együttműködési partnert keres csapszerelvény (elzáró és szabályozó) és csatornaelfedés (aknafedél)gyártó  vállalkozások körében. A cég 2008-tól foglalkozik élelmiszeripari vállalatok (több, mint 100 vállalat) rozsdamentes záró-szerelvényekkel való ellátásával, azok teljes műszaki felszerelésével. Beszállítója, többek között az olyan nagyvállalatoknak, mint az Obolony, Roshen, Konti , stb.
Elvállalná magyar nagyvállalatok ukrajnai érdekképviseletét (jelenleg a Niob, a Genebre, az AWH stb. berendezések beszállítója Ukrajnában).

28743. Szlovák cég gyártót keres fa , alumínium és pvc ajtók, ablakok  beszállítására. Éves mennyiség : 2.000 - 5.000 db. Fizetés átvételkor készpénzben. Műszaki rajzok kérhetőek.

28709. Magyar cég megvételre keres felszámolásból származó fémmegmunkáló gépparkot. Vizesvágót, CNC lemezvágót, NC esztergát és marót, valamint egy komplett horganyzó üzemet.

28612. Lengyel cég venne nagy tételben fém konzervdobozokat.

28595.  Francia cég alumínium öntéssel- és kovácsolással foglalkozó magyar cégeket keres.

27891. Dublini cég vásárolna az írországi piacra. banktechnikai/bankbiztonsági eszközöket  (pénz automaták, pénztárgépfiókok, pénztárgépek, pénztárkazetták, széfek,  trezorok). Kereskedők, gyártók is érdeklik.

27888. Angol vállalat  0,5 - 1,5 m3 nyomástartó edényeket, tartályokat gyártatna. Műszaki dokumentáció megtekinthető. 


22449. Holland cég gyártókat keres acélból, valamint alumíniumból készítendő, összecsukható lépcsők, padlásfeljárók, alkatrészek, fém és alumínium szerkezetek, profilok legyártására.

2002 szeptemberétől áll velük üzleti kapcsolatban.

Néhány sor, pár referencia a holland vállalatról                 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése